fbpx

Blog

Uncategorized

La Familia Camp: France-Switzerland

Kedves Barátaink, kedves Njoyosok!

Ti is várjátok már a szezont? 
Ki vagytok éhezve egy jó nagy csúszásra? 
Tavaly kimaradt a snowboardozás, síelés?Akkor itt a megoldás: Tart velünk a világ 2. legnagyobb sírégiójába: a semmihez sem hasonlítható Portes du Soleil-be megfizethető áron!

A hangulat ilyen lesz:

Az alap koncepció, egy belátható létszámú, családias, közvetlen kapcsolatokon alapuló sítábor, ahol nagy figyelmet tudunk fordítani a résztvevőkre és a közösségépítésre.
A törzsvendégeinken kívül tárt karokkal várjuk az új résztvevőket, hogy ők is átérezhessék az Njoy feelinget.Idén is nagyfejtörést okozott nekünk a vírus, főként a tavalyi pocsék szezon után azonban most már sokkal jobbak a kilátások és védettségi igazolvánnyal már nem lehet probléma az utazás az unióban. Ezért úgy döntöttünk , hogy belevágunk az idei télbe, mert a síelés-snowboardozás most már nem maradhat el.
A fő szerelmünket, a téli sportokat és az Njoy zászlós hajóját nem engedjük. Reménykedünk benne, hogy jó döntést hoztunk, de ehhez a ti bátorságotok is kelleni fog. Ezt az időt kaptuk, rajtunk áll mit kezdünk vele.
Ezért az irodával és a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgoztunk egy speciális Covid 19 utazási feltételeket, amit úgy lehet egyszerűen összefoglalni, hogy vírus helyzet esetén (határzár, karantén, vagy a sípálya zárva tartása) akár egy héttel az utazás előtt is visszajár a befizetett összeg hozzávetőleg 90 százaléka. Így a pénzetek biztonságban lesz és legrosszabb esetben sem vész el. Szerintünk ilyen feltételek mellett bele lehet vágni az idei szezonba.


Időpont:

2021. 01. 28-02. 06.(utazási napokkal együtt)Ár:400 euro-tólAmi tartalmazza: 7 ÉJSZAKÁT 3 vagy 4 CSILLAGOS APARTMANBAN (PÁLYASZÁLLÁSSAL) + BUSZOS UTAZÁST + 6 NAPOS SÍBÉRLETET + PROGRAMOKAT
Amiért minket válassz!- Igényes, tágas, jól felszerelt 4 csillagos apartmanok, wellness részleggel- Az egész csapat egy helyen lesz elszállásolva!!!- 130 km pályarendszer van benne az alap árban, azonban +73 € ért meg lehet venni a kiegészítő bérletet is, amivel az egész 580 km-es pályarendszer bejárható!!-ÁTMEGYÜNK SVÁCBA IS!! ( ez a rész az alapbérlettel is elérhető) – 3 snowpark, freeride paradicsom, boardercross, funnycross- Éjszakai síelés- Njoy Chill & Grill- Njoy háziversenyek, slide, bigair, vetélkedő- Jó infrastruktúra, éttermek, supermarket, bárok.-Esti városnézés Avoriazban

Részletek:

Utazás: Lehetséges luxus busszal vagy egyénileg. Busz indulása 2020.01.28. (péntek) esti órákban.
Pontos helyszínt és időpontot később tesszük közzé. A buszos utazás kb. 15-16 óra hosszát vesz igénybe, 3-4 óránkénti pihenőkkel.Síterep és a helyszín bemutatása:
A Portes du Soleil (magyarul: “a Nap kapuja”, ejtsd: port di szoleil) Trois Vallées után a világ második legnagyobb összefüggő pályarendszere, alig kétórányira Genftől. A síterep a francia-svájci határon helyezkedik el, francia oldalon a leghíresebb település Avoriaz (ejtsd: Avoriá), amely Morzine felett fekszik, 1800 m-es magasságban. Avoriaz áttörést jelentett a modern településtervezésben, itt ugyanis nemcsak egymás mellé dobálták a hatalmas apartman házakat, hanem figyelmet fordítottak a kinézetre is, azaz igyekeztek megteremteni a természettel való összhangot. A település fával burkolt apartmanházainak formája például a környező hegycsúcsok csipkézetét próbálja idézni. Avoriaz autómentes terület, a közlekedés csilingelő lovasszánokkal vagy gyalogosan történik. Avoriaz a svájci részhez a legendás helyi siratófallal, a Mur de Chavanette nevű “barna” pályával kapcsolódik (hogy mire utal a barna szín, azt mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk, annyit elárulhatunk, hogy nem a hó színére, de minden szégyenkezés nélkül le lehet menni ülőlifttel is. A francia-svájci határon elterülő sírégióban 12 alpesi települést kötnek össze a felvonók és síbuszok, melyek közül 8 van Franciaországban, Morzine a legnagyobb. 
Chatel egy védett völgyben fekvő 
hagyományos stílusú, csendes kisvároska, esti sízési lehetőséggel a Lac de Vonnes pályán.Itt lesz a szállásunk! 
A síterep francia oldalán Morzine központi helyet foglal el, hátránya, hogy az alacsony fekvése miatt néha nincs elegendő hó a levezető pályákon, ami némi sorállást eredményez a kabinos felvonónál. A svájci oldal legnagyobb települése Champéry, ahol sok-sok szálloda található, ide azonban nem lehet lesíelni, csak kabinos lifttel lejönni. (Ha valaki Chaméryben jár, érdemes kipróbálni a curlinget, világszínvonalú curlingpálya található a faluban). A környéken minden tudásszinthez található megfelelő lejtő, a profik fekete pályák és rengeteg off-piste lehetőség közül választhatnak. Itt található például a terep leghosszabb fekete pályája, a 12 km hosszú La Croix des Combes, igaz, a szintkülönbsége mindössze 400 m. Avoriazt a snowboardosok Mekkájának is nevezik, mivel Európában itt karolták fel először a sportágat, ennek megfelelően 3 speciális snowpark várja a vállalkozó kedvű deszkásokat.


Szállásunk:

Grand Ermitage ****
Grand Lodge*** ( egy épület komplexum) Helyszín: Chatel Igényes szálláshely, jól felszerelt apartmanokkal, színvonalas berendezéssel. Az épület mindössze néhány éves. A szálláshoz wellness részleg is tartozik, benne: szabadtéri medence, pezsgőfürdő, szauna. A legközelebbi felvonó/sípálya távolsága: 600 m. A sífelvonóhoz ingyenes síbusszal lehet eljutni. Bevásárlási lehetőség a szállástól kb. 800 m. Központ, éttermek, szórakozóhelyek távolsága kb. 900 mApartman leírás: 
2 légteres 4 fős apartman (2p4) : 45m2
* Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* Egyéb (fürdőszoba/WC, hajszárító)3 légteres 6 fős apartman (3p6) : 51m2
* Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy)
* Egyéb (fürdőszoba/WC, hajszárító)4 légteres 8 fős apartman (4p8) : 70m2
* Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* 2 Hálószoba (2 szimpla ágy emeletes ágy)
* Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, 2 külön WC, hajszárító)Konyha felszereltsége: főzőlap, mikro v. grillsütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógépGrand Lodge: 2 légteres 4 fős apartman (2p4) : 28m2
* Nappali (kihúzható ágy, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
2 légteres 6 fős apartman + kabin (2p6k) : 37m2
* Nappali (kihúzható ágy, étkező, konyhasarok)
* Hálósarok (emeletes ágy)
* Hálószoba (franciaágy)
* Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
3 légteres 8 fős apartman + kabin (3p8k) : 51m2
* Nappali (kihúzható ágy, étkező, konyhasarok)
* Hálósarok (emeletes ágy)
* Hálószoba (franciaágy)
* Hálószoba (2 szimpla ágy)
* Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
Konyha felszereltsége: főzőlap, mikrosütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógépOktatás:
Létszámtól függően indítunk csoportos kezdő sí és snowboard oktatást, melynek ára 90 €


Programok:

– Skullcandy slide verseny
– Burton Big Air
– Njoy chinese downhill
– Vetélkedők
– Chill & Grill
– Városnézés
– ZáróbuliA programokat elegendő létszám esetén tudjuk minden esetben megtartani.- Együttműködő partnereink:- Store13
– Burton
– Skullcandy
-Monster Energy Drink
-Sauska
http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b /
Budapest egyik legnagyobb snowboard és freeski boltja, ahol mindent megtalálsz, ami fontos lehet a téli élményekhez!
>>>>Bónusz<<<<
MINDEN UTASUNK 10.000 ft. értékű kupont kap, a Store13 jóvoltából, amit sportfelszerelés (bakancs, kötés sí- snowboard) és technikai ruházat vásárlásakor tud beváltani a Store13 szakboltban.
Árak/Befizetés/Jelentkezés
Grand Ermitage 8 fős apartmanok esetén 420 € (egyéni utazás esetén 350 €)
Grand Ermitage 6 fős apartman esetén 420€ (egyéni utazás esetén 350€)
Grand Ermitage 4 fős apartman esetén: 450 euro (egyéni utazás esetén 380€)Grand Lodge 8 fős apartmanok esetén 400 € (egyéni utazás esetén 330 €)
Grand Lodge 6 fős apartman esetén 400€ (egyéni utazás esetén 330€)
Grand Lodge 4 fős apartman esetén: 420 euro (egyéni utazás esetén 350€)

7 ÉJSZAKA 4 **** APARTMAN (PÁLYASZÁLLÁS) + BUSZOS UTAZÁS + 6 NAPOS SÍBÉRLET + PROGRAMOK: 400 eurotól!
A 100 € előleg október 31.-ig. történő befizetése esetén normál ár érvényes, ezt követően plusz 30 euroval lesz drágább a tábor a készlet erejéig. 

Befizetés euróban.
Teljes összeg befizetési határideje: December 20. Helyszínen fizetendő: ifa (idegenforgalmi adó) hozzávetőleg 16,5€Befizetési lehetőségek:-Személyesen (megbeszélés alapján)
-Store 13 (http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b)-Átutalásra is van lehetőség (Forintban, az aktuális eladási árfolyamon, + 1500 forintos tranzakciós díj mellett) Kérjük utalásnál írd bele a közleménybe a neved és a tábor nevét! Szamlaszam: 11773030-13437435Otp swift code: OTPVHUHB 
IBAN: HU74 1177 3030 1343 7435 0000 0000
Gaál Benedek
Otp Bank
NYEREMÉNYJÁTÉK:Szokásunkhoz híven, idén is lesz nyereményjáték. Osszátok meg az eseményt egy frappáns szöveggel, majd posztoljátok ki az eseménybe hogy megosztva. Így rész vesztek a sorsoláson és értékes BURTON ajándékokat nyerhettek!Sorsolás január 10. (péntek)
Terjedjen az ige!FONTOS: IDÉN EXTRA LIMITÁLTAK A HELYEK! CSAK 50 FŐ, EZÉRT HA TETSZETT TAVALY VAGY CSAK MOST LÁTTAD MEG NE NAGYON HABOZZ!
Az utaztatást a Travellines utazási iroda bonyolítja, a programokat az Njoy service szervezi.Programokban a változtatás jogát fenntartjuk.Jelentkezés:
E-mail:
njoyservice@gmail.com
Telefon:
Gaál Benedek:
Tel.: +36 30/ 556 87 95
Várunk szerettel:
Njoy crew
Ne feledjétek: Az életed nem maradhat el. 
Collect moments not things

Uncategorized

La Familia Camp France sítábor – 2021. 01. 14-23.

Ti is várjátok már a szezont? 

Ki vagytok éhezve egy jó nagy csúszásra? 
Tavaly kimaradt a snowboardozás, síelés? 

Tarts velünk a világ egyik legjobb sírégiójába, az egyedülálló franciaországi Paradiskibe!

La Plagne és Les Arcs síterep számokban:

0 km
pályarendszer
0 m +
magasság
0 +
Freeride zone és snowpark

Rengeteg etalon freerideos rész is fellelhető a síközpontban

EXTRA: 6és fél napos bérlet lehetőség! Csússz már az érkezésed napjàn is! 🙂 

Válogatás a tavalyi év legszebb pillanataiból:

Az alap koncepció, egy belátható létszámú, családias, közvetlen kapcsolatokon alapuló sítábor, ahol nagy figyelmet tudunk fordítani a résztvevőkre és a közösségépítésre.

A törzsvendégeinken kívül tárt karokkal várjuk az új résztvevőket, hogy ők is átérezhessék az Njoy feelinget. Idén is nagyfejtörést okozott nekünk a vírus, főként a tavalyi pocsék szezon után azonban most már sokkal jobbak a kilátások és védettségi igazolvánnyal már nem lehet probléma az utazás az unióban. Ezért úgy döntöttünk, hogy belevágunk az idei télbe, mert a síelés-snowboardozás most már nem maradhat el.

A fő szerelmünket, a téli sportokat és az Njoy zászlós hajóját nem engedjük. Reménykedünk benne, hogy jó döntést hoztunk, de ehhez a ti bátorságotok is kelleni fog. Ezt az időt kaptuk, rajtunk áll mit kezdünk vele.

Ezért az irodával és a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgoztunk egy speciális Covid 19 utazási feltételeket, amit úgy lehet egyszerűen összefoglalni, hogy vírus helyzet esetén (határzár, karantén, vagy a sípálya zárva tartása) akár egy héttel az utazás előtt is visszajár a befizetett összeg hozzávetőleg 90 százaléka. Így a pénzetek biztonságban lesz és legrosszabb esetben sem vész el. Szerintünk ilyen feltételek mellett bele lehet vágni az idei szezonba.

Időpont:

 • 2021. 01. 14-23.(utazási napokkal együtt)

Ár:

 • 440-460€ (apartman függő)

 Az ár tartalmazza:

 • 7 ÉJSZAKÁT 3 vagy 4 CSILLAGOS APARTMANBAN (PÁLYASZÁLLÁSSAL) 
 • BUSZOS UTAZÁST 
 • 6 és fél NAPOS SÍBÉRLETET
 • PROGRAMOKAT

Amiért minket válassz!

 • Csúsznál már az érkezés napján, amikor mindenki más még azzal van elfoglalva, hogy odataláljon, bejelentkezzen a recepción, sorban álljon a szállásra várva?
 • Érkezz időben! 12:30-tól a Paradiski bérlettel már szombaton ingyenes síelést biztosítunk! Ehhez szükséges a 33€ kiegészítő bérlet, de ezzel még 200km pályát tudsz becsúszni, szóval bőven megéri!
 • Igényes, tágas, jól felszerelt 4 csillagos apartmanok, wellness részleggel
 • Az egész csapat egy helyen lesz elszállásolva!!!
 • 225 km pályarendszer van benne az alap árban, azonban +33 € -ért meg lehet venni a kiegészítő bérletet is, amivel az egész 4250 km-es pályarendszer bejárható!!
 • 3 snowpark, freeride paradicsom, boardercross, funnycross
 • Éjszakai síelés
 • Njoy Chill & Grill
 • Njoy háziversenyek, slide, bigair, vetélkedő
 • Jó infrastruktúra, éttermek, supermarket, bárok.
 • Gleccsertúra – 1200-3226 méterig terjedő végtelen sírégió

Részletek – Utazás:

 • Lehetséges luxus busszal vagy egyénileg.
 • Busz indulása 2020.01.14. (péntek) esti órákban.
 • Pontos helyszínt és időpontot később tesszük közzé.
 • A buszos utazás kb. 15-16 óra hosszát vesz igénybe, 3-4 óránkénti pihenőkkel.

Síterep és a helyszín bemutatása
La Plagne és Les Arcs:

A Tarentaise völgyben található Paradiski sírégió nyugat felé eső része La Plagne (ejtsd: laplany), amely egy jól kiépített, modern síterep. Négy nagy területre oszlik, melyek központjai: Aime, Bellentre, Champagny-en-Vanoise és Mâcot-la-Plagne. A legmagasabb pontja 3417 méter, Bellecote része, ahonnan izgalmas fekete és piros pályákon juthatunk le a 2700 méteren található Roche de Mio központhoz. A pályák több mint fele kék, emiatt kezdők és gyerekek számára ideális választás, a haladók pedig rengeteg pályán kívüli szűzhavas terület közül választhatnak, többek között Bellecôte’s North Face is ilyen. Két nagykabinos lift is rendelkezésre áll, az egyik a Telemetro, amely Plagne központját és Aime-La Plagne-t köti össze, a másik pedig a Les Arcs és La Plagne között közlekedő Vanoise Expressz, amely az egyik leggyorsabban közlekedő felvonó a világon, akár 40 km/h sebességgel is tud közlekedni. A síelés és snowboardozás mellett szinte minden egyéb téli sportot is kipróbálhatunk, a sífutástól a hótalpas túráig. A bob-, szánkó és szkeletonpálya még az 1992-es Albertville-i téli olimpiára készült. A síelés utáni levezetésre is számos lehetőség álla a rendelkezésünkre, boltok, bárok, éttermek és wellness központok sokasága várja a pihenni vágyókat.Les ArcsA Tarentaise völgyben található Paradiski sírégió kelet felé eső része Les Arcs (ejtsd: lézárk) síterep, mely rendkívül tagolt, sok völgy, kuloár, és hegycsúcs színesíti. Alapvetően öt nagy síközpontból áll: Bourg-Saint-Maurice, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 és Arc 2000. A komplexum legmagasabb pontja a 3226 méteres Aiguille Rouge, azaz “vörös tű”, ahonnan egy hét kilométer hosszú pályarendszer vezet egészen az 1200 méteren fekvő Villaroger-hez. A Vanoise expressz kabinos felvonó megépítése óta Les Arcs a Paradiski sírégió részévé vált. Les Arcs egyike az igazi, francia megasíterepeknek, kényelmes, nagy és változatos pályahálózattal rendelkezik. Kezdőknek és haladóknak, síelőknek és snowboardosoknak egyaránt számos lehetőséget kínál, a széles, jól besízhető pályáktól az erdei ösvényeken át a freeridera alkalmas szűzhavas területekig. Arc 1950 és Arc 2000 között helisízésre is van lehetőség. A snowboardosok kipróbálhatják magukat a snowparkban, de van lehetőség jégrodeózni vagy jégrallyzni is. A csúszás utáni kikapcsolódásra is rengeteg lehetőséget találunk, szinte minden nagyobb szálláshelyen található wellness részleg, úszómedence, szépségszalon és boltok, bárok, éttermek sokasága. A közelben található Vallandry, amely Csokoládépalotájáról híres, itt különböző édességeket és likőröket lehet kóstolni.
Szállásunk: Chalet du Wengen*** 
Jól felszerelt, közepes színvonalú apartmanház. A szálláshoz wellness részleg is tartozik, benne: fedett medence, pezsgőfürdő, szauna. A legközelebbi felvonó/sípálya távolsága: 250 m. Bevásárlási lehetőség a szállástól kb. 200 m. Központ, éttermek, szórakozóhelyek távolsága kb. 200 m.

Szállás opciók és részletek – Les Coches Apartman leírás:

 •  2 légteres 4 fős apartman (2p4) : 35m2
  * Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
  * Hálószoba (franciaágy)
  * Egyéb (zuhanyzó, külön WC)
 • 2 légteres 6 fős apartman + kabin (2p6k) : 45m2
  * Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
  * Hálószoba (franciaágy)
  * Hálósarok (emeletes ágy)
  * Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, külön WC
 • 3 légteres 6 fős apartman (3p6) : 50 – 55m2
  * Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
  * Hálószoba (franciaágy)
  * Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy)
  * Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, külön WCKonyha felszereltsége: főzőlap, mikro v. grillsütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógép

Oktatás:

Létszámtól függően indítunk csoportos kezdő sí és snowboard oktatást, melynek ára 90 €

Programok:

 • – Skullcandy slide verseny
 • – Burton Big Air
 • – Njoy chinese downhill
 • – Vetélkedők
 • – Chill & Grill
 • – Városnézés
 • – Záróbuli

A programokat elegendő létszám esetén tudjuk minden esetben megtartani.

Együttműködő partnereink:

– Store13
– Burton
– Skullcandy
-Monster Energy Drink
-Sauska
http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b /
Budapest egyik legnagyobb snowboard és freeski boltja, ahol mindent megtalálsz, ami fontos lehet a téli élményekhez!

>>>>Bónusz<<<<

MINDEN UTASUNK 10.000 ft. értékű kupont kap, a Store13 jóvoltából, amit sportfelszerelés (bakancs, kötés sí- snowboard) és technikai ruházat vásárlásakor tud beváltani a Store13 szakboltban.

Pontos árak/Befizetés/Jelentkezés

 • 4-fős apartman esetében: 460€
 • Kisebb 6 fős apartman esetében: 440€
 • Nagyobb 6 fős apartman esetében: 450€ 

7 ÉJSZAKA *** APARTMAN (PÁLYASZÁLLÁS) + BUSZOS UTAZÁS + 6 NAPOS SÍBÉRLET + PROGRAMOK: 440 eurotól!

A 100 € előleg október 31.-ig történő befizetése esetén normál ár érvényes.
Ezt követően plusz 30 euróval lesz drágább a tábor a készlet erejéig. 

A befizetés euróban történik

Teljes összeg befizetési határideje: December 20. 
Helyszínen fizetendő: ifa (idegenforgalmi adó) hozzávetőleg 16,5€
Befizetési lehetőségek:

 • -Személyesen (megbeszélés alapján)
 • -Store 13 (http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b)
 • -Átutalásra is van lehetőség (Forintban, az aktuális eladási árfolyamon, + 1500 forintos tranzakciós díj mellett)

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Szokásunkhoz híven, idén is lesz nyereményjáték.
Osszátok meg a Facebook eseményt egy frappáns szöveggel, majd posztoljátok ki az eseménybe hogy megosztva. Így rész vesztek a sorsoláson és értékes BURTON ajándékokat nyerhettek!

Sorsolás január 10. (péntek)

FONTOS:

IDÉN EXTRA LIMITÁLTAK A HELYEK! CSAK 50 FŐ FÉR BE! EZÉRT HA TETSZETT TAVALY VAGY CSAK MOST LÁTTAD MEG, NE NAGYON HABOZZ!

Jelentkezés:

E-mailben: njoyservice@gmail.com
Telefon: Gaál Benedeknél +36 30/ 556 87 95

Várunk szerettel:
Njoy crew
Ne feledjétek: Az életed nem maradhat el. 

-Collect moments not things-

*Az utaztatást a Travellines utazási iroda bonyolítja, a programokat az Njoy service szervezi.
Programokban a változtatás jogát fenntartjuk.

Uncategorized

Njoy Gleccser Safari

Kedves Barátaink, kedves Njoyosok!

Ti is várjátok már a szezont? 
Ki vagytok éhezve egy jó kis csúszásra? 
Tavaly kimaradt a snowboard ozás, síelés?Akkor itt a megoldás: Eljött az idő…az évek során az egyik legjobb kistáborunk a Gleccsrcamp , gyönyörű panorámával, alpesi hangulattal és még egy kis friss hóval is megspékelve!
Idén még egyet csavarunk a jól bevált eddigi koncepción és egy gleccser helyett hármat is meglátogatunk: ez lesz a Gleccser Safari. A wakeboard táborok hangulatát tovább víve a határtalan szabadság élményét hozzuk el Nektek…!
Amikor itthon a télnek még se híre se hamva, mi már akkor csúszni fogunk a gyönyörű panorámát nyújtó gleccsereken. 
Besíző tábor luxy módra. Idén az Alpok közepén a csodás Wagreinban lesz a bázisunk, és innen csillag túra jelleggel megyünk minden nap különböző gleccserekre.


Tervezett gleccserek:

Kaprun-Kitzsteinhorn, Dachstein és Mölltal. Minden napra új élmény új síterep 🙂ProgramPénteken kényelmesen 10 körüli indulással hagyjuk el Budapestet, majd hozzávelőleg hat és fél óra buszozást követően meg is érkezünk a szállásunkra, itt kis chili és welcome Aperol Spitz vár mindket.Szafarink első kirándulása Karintiába vezet, Mölltal gleccseréhez. A kb. 17 km pálya 2100-3122 m közötti magasságban található, ezzel a hétvégénk legmagasabb pontja is egyben. Szállásunktól kb. 120 km-t teszünk meg a gleccservasútig, mely a pályák lábához szállít minket, innen már végtelen hófehér táj tárul elénk, a látványt egész nap Ankogel, Sonnblick és Ausztria csúcsa, a Grossglockner uralja majd!A második gleccsertúra Kaprun városkájába vezet, mely felett magasodik a 3.203 m magas Kitzsteinhorn csúcs, amelynek oldalában húzódik a hegy nevét viselő gleccsersíterep is. Itt található Salzburg tartomány legmagasabb felvonóval elérhető pontja (3.029m), fantasztikus kilátóplatformokkal, kiállítással, és panorámaétteremmel. Túránk legnagyobb síterepe lesz ez, összesen 61 km pálya található itt, melyből a hóhelyzettől függően 20-30km lesz majd használható. A távolság a szállásunktól kb. 50 kmUtolsó napon elhagyjuk a szállást és kb. 45 kilómétert meg is teszünk hazafelé, ezzel a kis kiruccanással el is jutunk a Dachstein hegység egyik csúcsára közlekedő kabinos felvonó parkolójához*. A Dachstein több, mint egy apró gleccsersíterep, itt közelebbről is ízelítőt kaphatunk 3000-es csúcsok világából: függőhíd, “semmibe vezető lépcső”, Skywalk üvegpadlós kilátó és jégvilág is megtapasztalható a sípályák mellett. 
A síelés és bámészkodás után a parkolóban átöltözünk és közvetlenül indulunk haza, érkezés Budapestre még aznap az éjjeli órákban várható. 
*Amennyiben gyengébb hóviszonyok miatt Dachstein gleccserét november elején nem nyitják meg a sízők előtt, az utolsó napon még egyszer Kaprunba látogatunk majd, és innen indulunk haza.

Időpont:

Október 29-November 1.( hosszúhétvége így csak egy szabadságot kell kivenni!!)
Helyszín: Austria, Wagrain Szállás: Kirchboden Apartmanok ***Szobatípusok:4 fős stúdió (std4) : 29m2
* Nappali (1 franciaágy, 1 kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Egyéb (fürdőszoba/WC)2 légteres 6 fős apartman (elválasztható) (2p6div) : 54 – 58m2
* Szoba (1 franciaágy, 1 szimpla ágy, 1 kihúzható ágy, TV, balkon/terasz)
* Hálószoba (1 franciaágy)
* Egyéb (1 fürdőszoba/WC)
* Egyéb (második fürdőszoba)
* Egyéb (1 külön WC)
* Nappali (TV, kandalló, étkező, konyhasarok)Konyha felszereltsége: főzőlap, mikrosütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, mosogatógép
Ár: 340€ Szeptember 30-ig történő befizetéssel.
utána a készlet erejéig: 365€Duplázó kedvezmény: Ide szeretnék kedveskedi a szuper lelkes utasainak, ezért aki a gleccsercamp és valamely nagy táborunkra; Paradiski, Portes du Soleil re eljön azoknak 20€ val olcsóbb lesz a Gleccser tábor!!


Fizetés:

€-ban a Store13ban, illetve utalassal ( forintban aktuális eladási árfolyamon 1500ft-os tranzakciós díj mellett)
SZÁMLASZÁM: 11773030-13437435
OTP Bank
Gaál Benedek 
Az utalásnál kérlek írd be a közleménybe a nevedet és a tábor időpontját.
Az ár tartalmazza: 
-3 napos szállást
-3 napos bérletet
– egy felejthetetlen welcome bulit njoyos wellcome drinkel
-njoyos pezsgőzést a csúcson,
-luxus buszos utazás 
-valamint basic park és freeride oktatást. A freerideot Gaál Benedek, a freestyle a gördeszkás legenda Kaposi Dávid ( SMSZ* snowboard oktató ) tanítja majd. 
( megfelelő hóviszonyok mellett)Az ár nem tartalmazza: helyszínen fizetendő végtakarítást és üdülőhelyi adót( 7 € fő)
Partnereink: Monster Store13, Gopro hungary, Sauska, Skullcandy A helyek számát 30 főben limitáljuk a prémium kiszolgálás érdekében.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz jelentkezz most!Jelenkezés menete: igazold vissza az eseményt és küldj egy üzenetet nekünk facebookon vagy az njoyservice@gmail.com email címre!


Hatalmas élmény lesz, tarts velünk! Njoy crew

Snowboard

Heliboard és Freeride Camp

Kedves Njoyos Érdeklődő! Egy rendhagyó, mondhatni extrém utazásra invitálunk ezúttal a Kaukázus hegység zabolázatlan és vadregényes világába. Nagy álmunkat szeretnénk beteljesíteni ezzel az utazással, ugyanis ha az aktuális időjárás is velünk lesz akkor egy igazi bakancslistás élményben vehetünk részt, ami nem más mint a heli board- heli ski 🙂Az egész tábort a freeride szellemiségében tervezzünk és mint egy hab a tortán lesz a helikopterezés. Ezt az élményt át kell élni, hogy elhidd. Az idő most jött el. Reméljük egy életre szóló élményhez segíthetjük a kedves résztvevőt. 
A tábor létszáma szigorúan limitált ezért kérjük ha neked is régi álmod ez, ne habozz és írj nekünk. A tábort az irodánkkal közösen szervezzük, és mintegy felfedező túra, nekivágunk a vad keletnek. Cél állomásunk Guduari síközpont lesz, ami 5 óra út a repülőtérről és a térség legnagyobb sí centruma, 3270 méteres magasságával az osztrák gleccserekkel vetekszik. A szezon itt átlagosan április végéig tart. 

Programterv: 

Indulás Budapestről: Március 23. 23:55-ös géppel Kutaiszibe, majd onnan transzferrel át a sípályára. Itt hat napot töltenénk, majd innen mennénk vissza egy kis fővárosi kitérővel a repülőtérre, majd haza Budapestre. 

Ajánlott repülő járatok:

Március 23. 23:55 Bp-Kutaisi
Március 31. 5:40 Kutaisi-Budapest.

Mi ezeket a jegyjegeket vettük, de adott esetben ettől eltérhettek. Gyönyörű táj hatalmas hegyek, kedves emberek, finom ételek és egy különleges kultúra vár minket.

A tábor díja: 400€ Február 23-ig, utàna: 430€ 

Ami tartalmazza: transzfert a reptérről és vissza, 6 nap pályaszállást, 6 napos bérletet, 2-3 freeride túrát hegyi vezetővel, programokat, túravezetést.

Helizést ( ezt csak a helyszínen fizetjük amennyiben fel tudunk szállni), Ennek ára: 700€ amely min. 4 felszállást tartalmaz, lavina felszerelést és ( beeps, szonda, lapát) abs hátizsákot is a helikopteres túra idejére. A tábor többi részére lavina felszerelést korlátozott számban tudtok bérelni a Store13-ban.

Amit magatoknak kell fizetni: repülőjegy,( 100€ körül mozog, csomagokkal, boardbaggel együtt) biztosítás, ellátás.

Befizetés: Store13, ill. utalás. (számlszámért érdeklődj a szervezőknél)

Partnereink: Monster Energy Drink, Store13, Skullcandy, Skilines, Tocco Hungary 

Itt a lehetőség, ha Neked is régi vágyad, akkor ne hagyd, hogy csak insta storyn keresztül nézd 🙂pisz,láv,junitiiNjoy crew

Jelentkezés
Snowboard

La Familia Camp: France-Italy

Tavaly ugy döntöttünk, hogy, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, visszatérünk a La Familia Camp sorozathoz. Mivel az elöző tábor nagyon jól sikerült, így idén ezen vészjosló időkben is belevágunk.

A hangulat ilyen lesz: 

Az alap koncepció, egy belátható létszámú, családias, közvetlen kapcsolatokon alapuló sítábor, ahol nagy figyelmet tudunk fordítani a résztvevőkre és a közösségépítésre.
A törzsvendégeinken kívül tárt karokkal várjuk az új résztvevőket, hogy ők is átérezhessék az Njoy feelinget.Idén nagyfejtörést okozott nekünk a vírus, de hosszas mérlegelés után mégis úgy döntöttünk, hogy belevágunk az idei télbe, mert az életünk nem maradhat el.
A fő szerelmünket, a téli sportokat és az Njoy zászlós hajóját nem engedjük. Reménykedünk benne, hogy jó döntést hoztunk, de ehhez a ti bátorságotok is kelleni fog. Ezt az időt kaptuk, rajtunk áll mit kezdünk vele.
Ezért az irodával és a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgoztunk egy speciális Covid 19 utazási feltételeket, amit úgy lehet egyszerűen összefoglalni, hogy vírus helyzet esetén (határzár, karantén, vagy a sípálya zárva tartása) akár egy héttel az utazás előtt is visszajár a befizetett összeg hozzávetőleg 90 százaléka. Így a pénzetek biztonságban lesz és legrosszabb esetben sem vész el. Szerintünk ilyen feltételek mellett bele lehet vágni az idei szezonba.


Időpont: 2020.01.29-02.06. (utazási napokkal együtt)

Az Ár tartalmazza:390 euro 7 ÉJSZAKÁT 4 CSILLAGOS APARTMANBAN (PÁLYASZÁLLÁSSAL) + BUSZOS UTAZÁST + 6 NAPOS SÍBÉRLETET + PROGRAMOKAT


Amiért minket válassz:

– Igényes, tágas, jól felszerelt 4 csillagos apartmanok, wellness részleggel
– Az egész csapat egy helyen lesz elszállásolva!!!
– 250 km pályarendszer, korszerű felvonókkal plusz 
– ÁTMEGYÜNK OLASZORSZÁGBA IS!! 
Tavaly a Mongenevre-i kirándulás volt a tábor fénypontja ( Via Lattea: 400km sípálya, buszos transfer a szállásról teljesen ingyen)
– 3 snowpark, freeride paradicsom, boardercross, funnycross
– Éjszakai síelés
– Njoy Chill & Grill
– Njoy háziversenyek, slide, bigair, vetélkedő
– Jó infrastruktúra, éttermek, supermarket, bárok, casino

RészletekUtázás:
Lehetséges busszal vagy egyénileg. Busz indulása 2020.01.29. (péntek) esti órákban.Pontos helyszínt és időpontot később tesszük közzé. A buszos utazás kb. 15-16 óra hosszát vesz igénybe, 3-4 óránkénti pihenőkkel.

Síterep és a helyszín bemutatása:

Serre Chevalier:
Magasság: 1200-tól 2830m
Pályák hossza 250 kmVia Lattea: 
Magasság: 1372 – 2789 
Pályák Hossya: 400km
Briancon Serre Chevalier a magyar sízők körében az egyik legismertebb és legkedveltebb francia síterep, közel az olasz határhoz. A síterep legnagyobb települése az 1300 m magasan fekvő történelmi kisváros, Briancon. Közelsége miatt órákkal hamarabb megérkezel Franciaország legmagasabban fekvő városába.A síterep egyedi mikroklímája miatt délről is folyamatos hó utánpótlást kap, valamint a határhoz való közelsége miatt az Olasz havazásokból sem marad ki.
Briancon óvárosa nagyon hangulatos a szűk utcákkal, kis éttermekkel, és persze a középkori várral. A városban több szupermarket is található, melyek mintegy 10-20 százalékkal olcsóbbak, mint a magasabban fekvő üdülőhelyek boltjai. Brianconban és a környező településeken rengeteg kikapcsolódási lehetőség (jégpálya, uszoda, sportcentrum, mozi, kaszinó, aquapark) várja a vendégeket. Brianconban lehetőség van esti síelésre is.
Serre Chevalier híres arról is, hogy nagy energiákat fektet a hóbiztosságába: a Briançonba, Chantemerle és Villeneuve szállásaihoz vezető pályákon áprilisig biztosítják a hazasíelést!
A síbérleted a Grande Galaxie egész területére érvényes. Les 2 Alpes, Alpe d’Huez, Via Lattea, Puy St. Vincent 1-1 napra tesztelhető. Briancon nagy előnye, hogy sok az erdőhatár alatt futó pálya, ami rossz időjárási viszonyok között nagyon előnyös – bár a helyiek szerint itt egy évben legalább 300 napsütéses napra lehet számítani.

Szállás: Aigle Bleu ****Igényes szálláshely, jól felszerelt apartmanokkal, színvonalas berendezéssel. Az épület mindössze néhány éves. A szálláshoz wellness részleg is tartozik, benne: pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, fitness terem. Az épület pályaszállás, a legközelebbi felvonó/sípálya mindössze: 50 m. Bevásárlási lehetőség a szállástól kb. 500 m. Központ, éttermek, szórakozóhelyek távolsága kb. 100 m. Az iroda szerint, ha egyszer ide elmegyünk, máshová nem is akarunk majd menni Franciaországba. A 8 és 10 fős apartmanok nagyon tágasak. Indulhat a harc a nagyobb apartmanokért.
A 8 és 10 fős apartmanok csak teljes telítettség esetén foglalhatóak!!!

Aigle Bleu **** Apartman típusok:

– 3 légteres 6 fős apartman (3p6) : 44m2 Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Egyéb (zuhanyzó, külön WC)

– 4 légteres 8 fős apartman (4p8) : 75m2 Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, külön WC)

– 5 légteres 10 fős apartman (5p10) : 100m2 Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, külön WC)- Konyha felszereltsége: főzőlap, mikró, kávéfőző, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógép

Oktatás:
Létszámtól függően indítunk csoportos kezdő sí és snowboard oktatást, melynek ára 80 €

Programok:

– Skullcandy slide verseny
– Burton Big Air
– Njoy chinese downhill
– Vetélkedők
– Chill & Grill
– Városnézés
– Záróbuli
– Együttműködő partnereink:- Store13
– Burton
– Skullcandy
– Tocco Hungary
– Monster Energy Drink
– Sauska
– Store 13 / Budapest Karolina u. 17/b /
Budapest egyik legnagyobb snowboard és freeski boltja, ahol mindent megtalálsz, ami fontos lehet a téli élményekhez!


>>>>Bónusz<<<<
MINDEN UTASUNK 10.000 ft. értékű kupont kap, a Store13 jóvoltából, amit sportfelszerelés (bakancs, kötés sí- snowboard) és technikai ruházat vásárlásakor tud beváltani a Store13 szakboltban.

Árak/Befizetés/Jelentkezés:


10 és 8 fős apartmanok esetén 390 € (egyéni utazás esetén 335 €)
6 fős apartman esetén 390 € (egyéni utazás esetén 335 €)
7 ÉJSZAKA 4 **** APARTMAN (PÁLYASZÁLLÁS) + BUSZOS UTAZÁS + 6 NAPOS SÍBÉRLET + PROGRAMOK
A 100 € előleg október 01. és október 31. közötti befizetése esetén normál ár A 100 € november 1-től történő befizetése esetén a készlet erejéig + 30 €Befizetés euróban.
Teljes összeg befizetési határideje: December 29.Helyszínen fizetendő: ifa (idegenforgalmi adó) hozzávetőleg 14 €Befizetési lehetősegek:
– Személyesen (megbeszélés alapján)
– Store 13 (http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b)-Átutalásra is van lehetőség (Forintban, az aktuális eladási árfolyamon, + 1500 forintos tranzakciós díj mellett)


NYEREMÉNYJÁTÉK:
Szokásunkhoz híven, idén is lesz nyereményjáték. Osszátok meg az eseményt egy frappáns szöveggel, majd posztoljátok ki az eseménybe hogy megosztva. Így rész vesztek a sorsoláson és értékes BURTON ajándékokat nyerhettek!Sorsolás január 10. (péntek)
Terjedjen az ige!FONTOS: IDÉN EXTRA LIMITALTAK A HELYEK! CSAK 50 FŐ, EZÉRT HA TETSZETT TAVALY VAGY CSAK MOST LÁTTAD MEG NE NAGYON HABOZZ!
Az utaztatást a Travellines utazási iroda bonyolítja, a programokat az Njoy service szervezi. Programokban a változtatás jogát fenntartjuk.

Jelentkezés:

E-mail:
njoyservice@gmail.com
Telefon:
Gaál Benedek:
Tel.: +36 30/ 556 87 95
Várunk szerettel:
Njoy crew
Ne feledjétek: Az életed nem maradhat el. 
Collect moments not things

Jelentkezés
Snowboard

La Familia Camp SVÁJC

A tavalyi La Família Camp vonalat tovább víve, idén elhozzuk nektek a várva várt prémium sítábort. Eddigi éveink alatt nem sikerült az elvárásainknak megfelelő, igazán prémium tábort létrehoznunk. Úgy érezzük erre most jött el az idő. 
Reméljük a desztináció már önmagában is elég meggyőző. Eldugott svájci völgy, három snowpark, 3000 méter fölötti csúcs és végtelen világhíres freeride:)) A svájci minőséghez hozzáadunk egy mind sportban és mind gasztroban exclusive programot, megfejelve egy nagyon szép és vadi új pályaszállással, így meg is kapjuk az Njoy limitált szuper táborát. 
Idén nagyfejtörést okozott nekünk a vírus, de hosszas mérlegelés után mégis úgy döntöttünk, hogy belevágunk az idei télbe, mert az életünk nem maradhat el.
A fő szerelmünket, a téli sportokat és az Njoy zászlós hajóját nem engedjük. Reménykedünk benne, hogy jó döntést hoztunk, de ehhez a ti bátorságotok is kelleni fog. Ezt az időt kaptuk, rajtunk áll mit kezdünk vele. Ezért az irodával és a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgoztunk egy speciális Covid 19 utazási feltételeket, amit úgy lehet egyszerűen összefoglalni, hogy vírus helyzet esetén (határzár, karantén, vagy a sípálya zárva tartása) akár egy héttel az utazás előtt is visszajár a befizetett összeg hozzávetőleg 90 százaléka. Így a pénzetek biztonságban lesz és legrosszabb esetben sem vész el. Szerintünk ilyen feltételek mellett bele lehet vágni az idei szezonba.

Jöjjenek az infók: 

HELYSZÍN: SVÁJC: GRIMENTZ – ZINAL Val d’Anniviers
IDŐPONT: JANUÁR 15-24 (utazási napokkal együtt) SÍPÁLYA: Val d’Anniviers, Svájc

Fedezd fel velünk, ezt az elzárt alpesi völgyben fekvő autentikus svájci síterepet, ami több száz éves faházairól, és 3000 m-es csúcsairól egyaránt híres. Chandolin az Alpok egyik legmagasabban fekvő falucskája, Zinal a település felett közvetlenül elterülő 2400-3000 m-en fekvő freeride terepéről is híres. Vercorin főleg az erdős freeride kedvelőinek lesz kedvenc. A felvonórendszer folyamatosan újul, 2020. Karácsonyára egy új ülőliftet adnak át Chandolinban, ami St. Luc felé gyorsítja az átsíelést, valamint megújul a nagy kabin Grimentz és Zinal között, ezzel gyorsítva és egyszerűsítve az átjutást. Grimentz városából egy kabinos felvonóval juthatunk a síterület közepére. Itt található egy kezdők számára kiváló kék pálya. A Bendola Hüttébe érdemes betérni és megkóstolni a helyi készítésű málnás süteményt. A snowboardosokat snow park és freeride terület várja. 
Az Anniviers-völgy utolsó települése a gyönyörű fekvésű Zinal, zsákfalu lévén igazi titkos tipp a nyugodt, békés pihenést keresőknek. A Tradicionális faházakból áll a csendes kis falu, ahonnan nagykabinos lift visz fel közel háromezres magasságba a sípályákhoz, melyet festői négyezresek (Weisshorn, Zinalrothorn, Bishorn, Obergabelhorn, Dent Blanche) öveznek. A sípályák többsége piros jelzésű, de van néhány akár profiknak is igazi kihívást jelentő siratófal is. A síelésen kívül kihagyhatatlan kirándulást ígér a félnapos hótalpas túrával megközelíthető természetes gleccserbarlanghoz vezető gyalogtúra. Csodálatos élmény a befagyott behavazott patak mentén a Zinal gleccser megközelítése és belsejének felfedezése. Útközben megcsodálhatjuk a környék befagyott vízeséseit, melyek a jégfalmászók kedvenc terepei. Ide igény szerint túrát is szervezhetünk.A falvak között meghatározott menetrend szerint közlekedő ingyenes síbuszok járnak.
Magasság: 1341-3025 m
Pályák Hossza: 210 km

SZÁLLÁS: Swiss Peak Resort Zinal***
Jól felszerelt igényes vadi új szállás, pályaszállás. Legközelebbi pálya 150 méter. A szálláshoz wellness részleg is tartozik. Szobatípusok: 2-4-6-8 fős szobáink is lesznek, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat 
2 fős stúdió (std2) : 23 – 24m2
Nappali (kihúzható ágy, TV, étkező, konyhasarok, internet)
Egyéb (fürdőszoba/WC)
2 légteres 4 fős apartman confort (2p4 +) : 36m2
Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok, internet)
Hálószoba (franciaágy vagy 2 szimpla ágy)
Egyéb (fürdőszoba/WC)
3 légteres 6 fős apartman S (3p6S) : 67m2
Nappali (kihúzható ágy, TV, étkező, konyhasarok, internet)
2 Hálószoba (franciaágy)
Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
4 légteres 8 fős apartman (4p8) : 73m2
Nappali (kihúzható ágy, TV, étkező, konyhasarok, internet)
2 Hálószoba (franciaágy vagy 2 szimpla ágy)
Hálószoba (emeletes ágy)
Egyéb (fürdőszoba/WC, zuhanyzó)
Konyha felszereltsége: főzőlap, sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, mosogatógép

UTAZÁS
Luxus busszal, vagy egyénileg kocsival.

PROGRAMOK
– Skullcandy slide verseny
– Burton Big Air
– Njoy chinese downhill
– Vetélkedők
– Chill & Grill
– Borkostoló
– Gin Tonik est
– Városnézés
– Záróbuli

Oktatás:
Létszámtól függően indítunk csoportos kezdő sí és snowboard oktatást, melynek ára 80 €- Együttműködő partnereink:
– Store13
– Burton
– Skullcandy
– Tocco Hungary
– Monster Energy Drink
– Sauska- Monster Energy Drink
Store 13/ Budapest Karolina u. 17/b / 
Budapest egyik legnagyobb snowboard és freeski boltja, ahol mindent megtalálsz, ami fontos lehet a téli élményekhez!


>>>Bónusz<<<<

MINDEN UTASUNK 10.000 ft. értékű kupont kap, a Store13 jóvoltából, amit sportfelszerelés (bakancs, kötés sí- snowboard) és technikai ruházat vásárlásakor tud beváltani a Store13 szakboltban.

ÁRAK/BEFIZETÉS/JELENTKEZÉSAz ár tartalmazza:
7 ÉJSZAKA ***APARTMAN (PÁLYASZÁLLÁS) + LUXUS BUSZOS UTAZÁS + 6 NAPOS SÍBÉRLET + PROGRAMOK
8 fős apartman esetén: 450 euro
6 ős apartman esetén: 450 euro
4 fős apartman esetén: 460 euro
2 fős studio esetén: 490 euro A fenti árak: október 31.-i 100 euros előleg befizetésével érvényesek, ezt követően: 30 euróval emelkednek az árak . Decemberben +50€-val a készlet erejéig. 
Befizetés euróban.
Teljes összeg befizetési határideje: December 15.
Helyszínen fizetendő: ifa (idegenforgalmi adó) hozzávetőleg 28 CH
Befizetési lehetőségek:-Személyesen (megbeszélés alapján)
-Store 13 (http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b)
-Átutalásra is van lehetőség (Forintban, az aktuális eladási árfolyamon, + 1500 forintos 
tranzakciós díj mellett)

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Szokásunkhoz híven, idén is lesz nyereményjáték. Osszátok meg az eseményt egy frappáns szöveggel, majd posztoljátok ki az eseménybe hogy megosztva. Így rész vesztek a sorsoláson és értékes BURTON ajándékokat nyerhettek!
Sorsolás január 10. (péntek)
Terjedjen az ige!A létszám szigorúan 50 fő! Jelentkezz, nehogy lemaradj! 
Az utaztatást a Travellines utazási iroda bonyolítja, a programokat az Njoy service szervezi.
Programokban a változtatás jogát fenntartjuk.

JELENTKEZÉS:
E-mail:
njoyservice@gmail.com
Telefon:
Gaál Benedek:
Tel.: +36 30/ 556 87 95
Várunk szerettel: 
Njoy crewNe feledjétek: Collect moment not thing és az életed nem maradhat el…!

Jelentkezés
Snowboard

Ride and Fun Weekends S4 E1

Kedves Njoyos Barátaink!
A tavalyi Ride and Fun hétvége sikerén felbuzdulva, idén új évaddal jelentkezünk nektek. A nyári lendületet továbbvíve, megőrizve a wakeboard táborok feelingjét, csodálatos hegyi környezetben tálalva hozzuk el számotokra a legcsodálatosabb boardsport és persze a síelés örömeit!
A jelen kivételes helyzet miatt, speciális covid utazási szerződést kínálunk, aminek lényege, hogy ha a kialakult helyzet miatt nem tudnánk menni, akkor is csak a 10%-ot kockáztatsz a befizetett összegből. Ergo 14€ kérünk regisztrációs,szervezési díjként, a többi az utolsó pillanatig visszajár. 
Tehát a befizetett összeged nagyon nagy része biztonságban van! 
Úgy hisszük, hogy karácsonyra már lemegy ez a nyavalya és ne feledjétek az életetek nem maradhat el! 

Az első bemelegítő, azaz besíző hétvége helyszíne ismét a jó öreg Donovaly lesz:) Ha már neked is egy picit eleged lett ebből a gyönyörű szép őszi-nyári időből és már nézegeted a naptárat, hogy mikor esik le már az első hó a környező országokban, vagy éppen már visszafelé számolsz az Njoy La Familia campre, akkor ezt az eseményt neked találták ki.

A terv a következő lenne:

December 18. pénteken indulnánk, ki-ki ahogy érzi a lelkesebbek akár még pénteken is csúszhatnak, a lényeg hogy mindenki érjen ki estére.
Két éjszaka szállást és két nap csúszást terveztünk. Péntek este egy kis elő-bulival, szombaton meg akár éjszakai síeléssel és egy gastro különlegességgel megspékelve a hétvégét: Gin Tonic est! A buli utána garantálva lesz.A csúszás utáni programokra idén mèg nagyobb hangsúlyt fektetnénk. Tavaly nagyot jöttek a közös társasozások, bulizások. Ezt idén is szeretnénk megtartani, sőt idén egy különleges gastro élménnyel is készülünk nektek.

IDŐPONT: Dec. 18-20
HELYSZÍN: Donovaly 

Ár: 135 euro 
Oktober: 15.- után: 155€Az ár tartalmazza: szállás két éjszakára nagyon igényes luxy négy csillagos panorámás apartmanokban,ott ahol tavaly is voltunk. Idegenforgalmi adót, gin tonic est álá Njoy, csapatépitő programokat és két napi síbérletet.
Utazás: egyénileg, de majd segítünk összeverbuválni a kocsikat.
Befizetés: személyesen euróban a szervezőknél vagy a store13-ban vagy utalással.

Támogatóink: Monster, store13, Skullcandy, Sauska

Utalásra forintban az aznapi euró eladási árfolyamon + 1500ft tranzakciósd költség mellett van lehetőség. Tervezett létszám: mindössze: 20fő 
Ezért érdemes minél előbb jelentkezni, mert ez hamar betelik:)

Hurrá Telelünk!

Jelentkezés
Wakeboard

X. NJOY WAKE CAMP – Az évadzáró

NJOY WAKE CAMP JUBILEUMI KIADÁS- Évadzáró
Ezekben a szomorú és vészterhes időkben sem maradtok Njoyos táborok nélkül. Mi bízva bízunk, abban, hogy ez a förtelem lemegy a nyár elejéig és visszakapjuk az életünket, aminek ugye fontos része a sport a közösség és a szórakozás. Ezért meghirdettük az idei szezon első táborát. Természetesen az aktuális helyzet ezt majd felül írhatja de mi reménykedünk abban, hogy ekkor már csaphatunk egy hatalmas bulit és megünnepelhetjük az életet.A mostani tábor sorozat nem csak a járvány miatt különleges, hanem azért is mert tíz évesek lettünk. Ez lesz a jubileumi kiadás. Sok szép emlék és több mint 500 ember jött már el velünk, barátságok, szerelmek kötettek és az utóbbi években egy összetartó közösség alakult ki. 

Ami lesz:
– Házi verseny minden táborban a végén összesített pontok alapján NJOY bajnok avatás!!-Röplabda bajnokság -Njoy menü- Hatalmas nagy NyárZáró buli
ÁR:
25000.- : Rider kedvezmény27500.- : TöbbieknekKísérő Táboros ár: 5000.- 
!!!Riderer Kedvezmény!!!
25.000,- Fiuknal 360 bármely elemen, vagy egy jobb slide trükk, lányoknál bármi ami mar elemekhez kötődik!!!!
Az ár tartalmazza: az oktatást, a programokat, a kezdő felszerelést, a strandhasználatot, a sátrazást és a pályahasználatot 3 napon át.
Szállás: ingyenes sátrazási lehetőség van a pálya mellett, igény szerint van lehetőség más szállásra is. 

Tábor időpont: Szept. 4-6 
Helyszín: KECSO 
BEFIZETÉS: Store13 (buda) ill. utalással az alabbi számlaszámra: SZÁMLASZÁM: 11773030-13437435 
OTP Bank
Gaál Benedek 
Az utalásnál kérlek írd be a közleménybe a nevedet és a tábor időpontját. INFÓ:
Gaál Benedek
+3630/556-87-95

www.njoyservice.hu
njoyservice@gmail.com
Instagram: instagram.com/njoyservice/
Follow us!Szponzoraink: Store13, Skullcandy, Monster, Hurley, Sauska
Várunk minden kedves meglévő Utasunkat és természetesen az új arcokat is egy felejthetetlen csapatásra!
viva la vida

Njoy crew 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Trip

Balkáni kalandtúra / Fotós videós workshop

Avagy roadtrip a Balkán legszebb bércein és tengerpartjain keresztül.

– A Balkán ahogy még sosem láttad-

Egy rendhagyó njoyos nyaralásra invitálunk titeket, amelyben megmutatjuk a szeretett Balkánunk legeldugottabb és legszebb kincseit. Garantáljuk, hogy tudunk újat mutatni. Mindamellett lehetőségetek van profi fotósoktól tanulni a fotózást illetve a videózást. A túra jellegét tekintve roadtrip. Egy hét alatt 3 országot és közel 2000 kilométert fogunk megtenni. Ha érdekelnek a magazinokon és utazó majmos postokon túli igazi vadregényes tájak, kanyonok és tengerpartok akkor tarts velünk egy emlékezetes utazásra. A Gyűrűk Ura legszebb tájai elevenednek meg az utazásunk folyamán és ha minden klappol akkor még az Anduinon is fogunk evezni.

Időpont: 2020. Augustus 17-23, mivel ez egy hosszú hétvége, így az egy hetes nyaraláshoz csupán 3 nap szabit kell kivenni!
Helyszín: Szerbia-Montenegro-Bosznia HercegovinaProgramterv:
Day 1: Budapest- Bajina Basta ( Tara nemzeti park szíve)
Day 2: Bajina Basta-Tara Nemzeti Park
Day 3: Bajina Basta-Uvac kanyon- Zablijak
Day 4: Zablijak- Kotor
Day 5: Kotor-Neum
Day 6: Neum-Sarajevo
Day 7: Sarajevo- Budapest

Részletesen: az első és az utolsó nap megyünk a legtöbbet kb: 550-550 km. A köztes napokon 100-170 km lesz napi szakasz. Az első nap indulás 6:00 Budapest Nyugati Tér, érkezés a szállásra 15:00-16:00 között. Az út során megállunk pihenni és a szebb helyeken fotózni is. Délután fotós előadás. Este közös Njoyos vacsora (amit az ár tartalmaz), majd egy kis ismerkedés a helyi kultúrával.
Másnap, felfedezzük a Tara nemzeti park legszebb tájait, köztük egy epic kilátó helyet is megmutatunk nektek. Este workshop és iszogatás. Harmadik nap tovább indulunk és bevesszük az Uvac kanyont, ahol a tervek szerint csónakázunk is egyet, mint a Gyűrű szövetségében. A látvány lélegzetállító lesz. A délután folyamán még eljutunk a Montenegróban található hegyi városkába, az 1200 méteren fekvő Zablijakba. Negyedik nap itt túrázunk egy kicsit, a tengerszem mellett, majd utunk sokak nagy örömére a tenger felé veszi az irányt. Este már Kotor, a kelet Velencéjeként is ismert város, várfalánál csodáljuk a káprázatos naplementét. Az ötödik nap nagy részét is itt töltjük. Majd a délutáni órákban átmegyünk Bosznia Hercegovina egyetlen tengerpartjára Neumba, ahol meg is szállunk. Itt este egy kis balkáni tengerparti bulira invitálunk benneteket. Másnap reggel még megmártózunk az Adriai tenger lágy hullámaiban, majd az utunkat töretlenül folytatva elérjük a festői Mostár városát. Itt kattintunk párat a képzett oktatóink segítségével majd felkúszunk egészen a fővárosig. Szarajevóban töltjük a szombat estét, ami azt jelenti, hogy a túránk hamarosan a végéhez közeledik. Ezt megünnepelvén itt is csapunk egy közös vacsorát majd kiválasztjuk az este folyamán a hét legjobb képeit. Vasárnap fáradtan de élményekkel gazdagon térünk haza szeretett kis balkáni otthonunkba Budapestre. 

Fotós videós workshop:

Most egy igazán izgalmas workshopra hívunk! A Balkán roadtrip, ahol kipróbálhatod magad a tájkép és utcafotózás közben is. Profi oktatónknak hála már az alapoktól megismerkedhetsz a tájkép-, utca-, és portréfotózással, belekóstolhatsz abba, milyen az utazó fotósok élete.
Balázstól személyre szabott segítséget kapsz az egyéni fejlődésedhez. Bármilyen szinten is fotózol, érdemes bekapcsolódnod a Balkán-trip fotós oktatásába is. A Balkan Trip alatt rengeteg fotót készítünk, különböző témákban és minden nap végén átbeszéljük a tapasztalatokat, leválogatjuk a legjobb képeket. Itt megtanulhatod, hogy hogyan érdemes utómunkázni (Lightroom, Capture one, Photoshop), sorozatot összeállítani, prezentálni.

Pálfi Balázs főállású extrém sport fotós, aki fotóriporterként kezdte a pályafutását, majd egyre nagyobb cégeknek kezdett dolgozni, így a fotóriporteri pályát maga mögött hagyva kedvenc sportjaira kezdett koncentrálni. Európa számos pontján készíti sport fotóit, amiket rendszeresen publikál, magazinok, weboldalak, újságok hasábjain. Tagja a Red Bull Photography-nak és olyan ügyfeleket tudhat a háta mögött, mint a Skoda, Mercedes, Ozzie vagy a Gördeszka Világszövetség. Képeit több mint 30 kiállításon mutatták be Bakutól, Salzburgon át Chicagoig.

Ádám Győző – Focus Puller
Focus Puller – az az, 1. (első kamera asszisztens), az operatőr jobb keze és elengedhetetlen társa, aki a képi minőségért felelős. A hazai filmgyártásban dolgozom, Tv sorozatokban, reklámfilmekben, nagyjátékfilmekben és itthoni nemzetközi filmpordukciókban. Szabadúszó videósként kezdtem pályafutásomat. Számos külföldi és magyar szakiskola elvégzése után már a filmiparban is nagyon hamar megálltam a helyemet.
Amit tőlem kaptok:
Video produkció alapjai:
Fotó és videó elmélet
Videó formátumok
Videó kamerái használata
Mozgókép elmélet
Mozgókép gyakorlatban
Kamera mozgások
Kamera Technika alapismeretek : melyik kamera mire, mikor jó, mobil telefonok is
Utómunka:
Előkészítés, Vágás alpismeretek programmal: Premier Pro
Fényelés, Exportálás

A túra díja: 200 euro Július 10.-ig. Ezt Követően: 230 euro. A Készlet erejéig!
Max létszám: 20 fő
Ami tartalmazza:
Szállást 6 éjszakára
Egy Njoyos A’la Cart vacsorát
Evezést az Uvac folyón keselyűkkel a hátunk mögött
Túravezetést és a szervezést

Fotós Videos workshop ára: 150 euro
A túrára a fotós&videós workshop nélkül is lehet jelentkezni!
Utazás: egyénileg de segítünk összeszervezni az autókat.
BEFIZETÉS:
Store13 ( Karolina út 17/b) euroban ill. utalással az alábbi számlaszámra forintban!
SZÁMLASZÁM: 11773030-13437435
OTP Bank
Gaál Benedek
Az utalásnál kérlek írd be a közleménybe a nevedet és a tábor időpontját.
A helyszíni befizetés sajnos nem lehetséges!
A változás jogát fenntartjuk!

INFÓ:
Gaál Benedek
+3630/556-87-95
www.njoyservice.hu
njoyservice@gmail.com
Instagram: instagram.com/njoyservice/
Follow us!
-Gyere el az idei nyár legnagyobb kalandjára-

Wakeboard

Njoy Wake und Fun

NJOY Wake & Fun

Ilyen a flesh:

Avagy màsfèl napos mini wakecamp a Lupán!
Ezzel a rendezvénnyel az a célunk, hogy ötvözzük a sport és a szórakozást egy szép természeti közegben de mégis közel a városhoz.

Vízpart/ wakeboard/röplabda/ tábortűz/buli/ joga/filmvetítés/verseny …. mi kell még?

Helyszín: Lupawake
Időpont: Júli. 10-11.

Pénteken munka utàn 17:00-tól várunk titeket kint a lupán! Estig csúszás, majd naplementés joga session, utána vacsi és film: levetítjuk nektek a kedvenc snóbis filmünket.

Ezt kővetően tábortűz dj-k és buli.
Sátrazni vagy kint aludni a chill areaban erősen ajánlott.
Reggel egy frissitô csobbanással inditjuk a napot majd jöhet a reggeli és a csúszás. Délután egy kis verseny keretein belül megmutathatjátok, hogy mit tanultatok eddig az njoy táborokban!

Tábor ára: június 25-ig :19900.-
Törzsvendégeknek: Június 25-ig: 18.000.-
Utána mindenkinek: 22.000.-
Kisérő jegy: 3500.-

Ami tartalmazza: másfél napos pályahasznàlatot, a jóga sessiont, profi fotó és videó anyagot, az esti bulit és a versenyt.

A tàbor ára nem tartalmazza a pénteki sunset sport belépőt, ami 1300 forint!

Maximum létszám: 30fő!

BEFIZETÉS:

Store13 ( Karolina út 17/b) ill. utalással az alabbi számlaszámra:

SZÁMLASZÁM: 11773030-13437435
OTP Bank
Gaál Benedek
Az utalásnál kérlek írd be a közleménybe a nevedet és a tábor időpontját.

A helyszíni befizetés sajnos nem lehetséges!

INFÓ:
Gaál Benedek
+3630/556-87-95
njoyservice@gmail.com
Instagram: instagram.com/njoyservice/
Follow us!

Szponzoraink: Store13, Sauska, Monster

Várunk minden kedves meglévő Walesünket és természetesen az új arcokat is egy felejthetetlen csapatásra!

Njoycrew

Jelentkezés