fbpx

Heliboard és Freeride Camp

Kedves Njoyos Érdeklődő! Egy rendhagyó, mondhatni extrém utazásra invitálunk ezúttal a Kaukázus hegység zabolázatlan és vadregényes világába. Nagy álmunkat szeretnénk beteljesíteni ezzel az utazással, ugyanis ha az aktuális időjárás is velünk lesz akkor egy igazi bakancslistás élményben vehetünk részt, ami nem más mint a heli board- heli ski 🙂Az egész tábort a freeride szellemiségében tervezzünk és mint egy hab a tortán lesz a helikopterezés. Ezt az élményt át kell élni, hogy elhidd. Az idő most jött el. Reméljük egy életre szóló élményhez segíthetjük a kedves résztvevőt. 
A tábor létszáma szigorúan limitált ezért kérjük ha neked is régi álmod ez, ne habozz és írj nekünk. A tábort az irodánkkal közösen szervezzük, és mintegy felfedező túra, nekivágunk a vad keletnek. Cél állomásunk Guduari síközpont lesz, ami 5 óra út a repülőtérről és a térség legnagyobb sí centruma, 3270 méteres magasságával az osztrák gleccserekkel vetekszik. A szezon itt átlagosan április végéig tart. 

Programterv: 

Indulás Budapestről: Március 23. 23:55-ös géppel Kutaiszibe, majd onnan transzferrel át a sípályára. Itt hat napot töltenénk, majd innen mennénk vissza egy kis fővárosi kitérővel a repülőtérre, majd haza Budapestre. 

Ajánlott repülő járatok:

Március 23. 23:55 Bp-Kutaisi
Március 31. 5:40 Kutaisi-Budapest.

Mi ezeket a jegyjegeket vettük, de adott esetben ettől eltérhettek. Gyönyörű táj hatalmas hegyek, kedves emberek, finom ételek és egy különleges kultúra vár minket.

A tábor díja: 400€ Február 23-ig, utàna: 430€ 

Ami tartalmazza: transzfert a reptérről és vissza, 6 nap pályaszállást, 6 napos bérletet, 2-3 freeride túrát hegyi vezetővel, programokat, túravezetést.

Helizést ( ezt csak a helyszínen fizetjük amennyiben fel tudunk szállni), Ennek ára: 700€ amely min. 4 felszállást tartalmaz, lavina felszerelést és ( beeps, szonda, lapát) abs hátizsákot is a helikopteres túra idejére. A tábor többi részére lavina felszerelést korlátozott számban tudtok bérelni a Store13-ban.

Amit magatoknak kell fizetni: repülőjegy,( 100€ körül mozog, csomagokkal, boardbaggel együtt) biztosítás, ellátás.

Befizetés: Store13, ill. utalás. (számlszámért érdeklődj a szervezőknél)

Partnereink: Monster Energy Drink, Store13, Skullcandy, Skilines, Tocco Hungary 

Itt a lehetőség, ha Neked is régi vágyad, akkor ne hagyd, hogy csak insta storyn keresztül nézd 🙂pisz,láv,junitiiNjoy crew

Jelentkezés