fbpx

La Familia Camp: France-Italy

Tavaly ugy döntöttünk, hogy, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, visszatérünk a La Familia Camp sorozathoz. Mivel az elöző tábor nagyon jól sikerült, így idén ezen vészjosló időkben is belevágunk.

A hangulat ilyen lesz: 

Az alap koncepció, egy belátható létszámú, családias, közvetlen kapcsolatokon alapuló sítábor, ahol nagy figyelmet tudunk fordítani a résztvevőkre és a közösségépítésre.
A törzsvendégeinken kívül tárt karokkal várjuk az új résztvevőket, hogy ők is átérezhessék az Njoy feelinget.Idén nagyfejtörést okozott nekünk a vírus, de hosszas mérlegelés után mégis úgy döntöttünk, hogy belevágunk az idei télbe, mert az életünk nem maradhat el.
A fő szerelmünket, a téli sportokat és az Njoy zászlós hajóját nem engedjük. Reménykedünk benne, hogy jó döntést hoztunk, de ehhez a ti bátorságotok is kelleni fog. Ezt az időt kaptuk, rajtunk áll mit kezdünk vele.
Ezért az irodával és a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgoztunk egy speciális Covid 19 utazási feltételeket, amit úgy lehet egyszerűen összefoglalni, hogy vírus helyzet esetén (határzár, karantén, vagy a sípálya zárva tartása) akár egy héttel az utazás előtt is visszajár a befizetett összeg hozzávetőleg 90 százaléka. Így a pénzetek biztonságban lesz és legrosszabb esetben sem vész el. Szerintünk ilyen feltételek mellett bele lehet vágni az idei szezonba.


Időpont: 2020.01.29-02.06. (utazási napokkal együtt)

Az Ár tartalmazza:390 euro 7 ÉJSZAKÁT 4 CSILLAGOS APARTMANBAN (PÁLYASZÁLLÁSSAL) + BUSZOS UTAZÁST + 6 NAPOS SÍBÉRLETET + PROGRAMOKAT


Amiért minket válassz:

– Igényes, tágas, jól felszerelt 4 csillagos apartmanok, wellness részleggel
– Az egész csapat egy helyen lesz elszállásolva!!!
– 250 km pályarendszer, korszerű felvonókkal plusz 
– ÁTMEGYÜNK OLASZORSZÁGBA IS!! 
Tavaly a Mongenevre-i kirándulás volt a tábor fénypontja ( Via Lattea: 400km sípálya, buszos transfer a szállásról teljesen ingyen)
– 3 snowpark, freeride paradicsom, boardercross, funnycross
– Éjszakai síelés
– Njoy Chill & Grill
– Njoy háziversenyek, slide, bigair, vetélkedő
– Jó infrastruktúra, éttermek, supermarket, bárok, casino

RészletekUtázás:
Lehetséges busszal vagy egyénileg. Busz indulása 2020.01.29. (péntek) esti órákban.Pontos helyszínt és időpontot később tesszük közzé. A buszos utazás kb. 15-16 óra hosszát vesz igénybe, 3-4 óránkénti pihenőkkel.

Síterep és a helyszín bemutatása:

Serre Chevalier:
Magasság: 1200-tól 2830m
Pályák hossza 250 kmVia Lattea: 
Magasság: 1372 – 2789 
Pályák Hossya: 400km
Briancon Serre Chevalier a magyar sízők körében az egyik legismertebb és legkedveltebb francia síterep, közel az olasz határhoz. A síterep legnagyobb települése az 1300 m magasan fekvő történelmi kisváros, Briancon. Közelsége miatt órákkal hamarabb megérkezel Franciaország legmagasabban fekvő városába.A síterep egyedi mikroklímája miatt délről is folyamatos hó utánpótlást kap, valamint a határhoz való közelsége miatt az Olasz havazásokból sem marad ki.
Briancon óvárosa nagyon hangulatos a szűk utcákkal, kis éttermekkel, és persze a középkori várral. A városban több szupermarket is található, melyek mintegy 10-20 százalékkal olcsóbbak, mint a magasabban fekvő üdülőhelyek boltjai. Brianconban és a környező településeken rengeteg kikapcsolódási lehetőség (jégpálya, uszoda, sportcentrum, mozi, kaszinó, aquapark) várja a vendégeket. Brianconban lehetőség van esti síelésre is.
Serre Chevalier híres arról is, hogy nagy energiákat fektet a hóbiztosságába: a Briançonba, Chantemerle és Villeneuve szállásaihoz vezető pályákon áprilisig biztosítják a hazasíelést!
A síbérleted a Grande Galaxie egész területére érvényes. Les 2 Alpes, Alpe d’Huez, Via Lattea, Puy St. Vincent 1-1 napra tesztelhető. Briancon nagy előnye, hogy sok az erdőhatár alatt futó pálya, ami rossz időjárási viszonyok között nagyon előnyös – bár a helyiek szerint itt egy évben legalább 300 napsütéses napra lehet számítani.

Szállás: Aigle Bleu ****Igényes szálláshely, jól felszerelt apartmanokkal, színvonalas berendezéssel. Az épület mindössze néhány éves. A szálláshoz wellness részleg is tartozik, benne: pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, fitness terem. Az épület pályaszállás, a legközelebbi felvonó/sípálya mindössze: 50 m. Bevásárlási lehetőség a szállástól kb. 500 m. Központ, éttermek, szórakozóhelyek távolsága kb. 100 m. Az iroda szerint, ha egyszer ide elmegyünk, máshová nem is akarunk majd menni Franciaországba. A 8 és 10 fős apartmanok nagyon tágasak. Indulhat a harc a nagyobb apartmanokért.
A 8 és 10 fős apartmanok csak teljes telítettség esetén foglalhatóak!!!

Aigle Bleu **** Apartman típusok:

– 3 légteres 6 fős apartman (3p6) : 44m2 Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Egyéb (zuhanyzó, külön WC)

– 4 légteres 8 fős apartman (4p8) : 75m2 Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, külön WC)

– 5 légteres 10 fős apartman (5p10) : 100m2 Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (franciaágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy) Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, külön WC)- Konyha felszereltsége: főzőlap, mikró, kávéfőző, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógép

Oktatás:
Létszámtól függően indítunk csoportos kezdő sí és snowboard oktatást, melynek ára 80 €

Programok:

– Skullcandy slide verseny
– Burton Big Air
– Njoy chinese downhill
– Vetélkedők
– Chill & Grill
– Városnézés
– Záróbuli
– Együttműködő partnereink:- Store13
– Burton
– Skullcandy
– Tocco Hungary
– Monster Energy Drink
– Sauska
– Store 13 / Budapest Karolina u. 17/b /
Budapest egyik legnagyobb snowboard és freeski boltja, ahol mindent megtalálsz, ami fontos lehet a téli élményekhez!


>>>>Bónusz<<<<
MINDEN UTASUNK 10.000 ft. értékű kupont kap, a Store13 jóvoltából, amit sportfelszerelés (bakancs, kötés sí- snowboard) és technikai ruházat vásárlásakor tud beváltani a Store13 szakboltban.

Árak/Befizetés/Jelentkezés:


10 és 8 fős apartmanok esetén 390 € (egyéni utazás esetén 335 €)
6 fős apartman esetén 390 € (egyéni utazás esetén 335 €)
7 ÉJSZAKA 4 **** APARTMAN (PÁLYASZÁLLÁS) + BUSZOS UTAZÁS + 6 NAPOS SÍBÉRLET + PROGRAMOK
A 100 € előleg október 01. és október 31. közötti befizetése esetén normál ár A 100 € november 1-től történő befizetése esetén a készlet erejéig + 30 €Befizetés euróban.
Teljes összeg befizetési határideje: December 29.Helyszínen fizetendő: ifa (idegenforgalmi adó) hozzávetőleg 14 €Befizetési lehetősegek:
– Személyesen (megbeszélés alapján)
– Store 13 (http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b)-Átutalásra is van lehetőség (Forintban, az aktuális eladási árfolyamon, + 1500 forintos tranzakciós díj mellett)


NYEREMÉNYJÁTÉK:
Szokásunkhoz híven, idén is lesz nyereményjáték. Osszátok meg az eseményt egy frappáns szöveggel, majd posztoljátok ki az eseménybe hogy megosztva. Így rész vesztek a sorsoláson és értékes BURTON ajándékokat nyerhettek!Sorsolás január 10. (péntek)
Terjedjen az ige!FONTOS: IDÉN EXTRA LIMITALTAK A HELYEK! CSAK 50 FŐ, EZÉRT HA TETSZETT TAVALY VAGY CSAK MOST LÁTTAD MEG NE NAGYON HABOZZ!
Az utaztatást a Travellines utazási iroda bonyolítja, a programokat az Njoy service szervezi. Programokban a változtatás jogát fenntartjuk.

Jelentkezés:

E-mail:
njoyservice@gmail.com
Telefon:
Gaál Benedek:
Tel.: +36 30/ 556 87 95
Várunk szerettel:
Njoy crew
Ne feledjétek: Az életed nem maradhat el. 
Collect moments not things

Jelentkezés