fbpx

La Familia Camp: France-Switzerland

Kedves Barátaink, kedves Njoyosok!

Ti is várjátok már a szezont? 
Ki vagytok éhezve egy jó nagy csúszásra? 
Tavaly kimaradt a snowboardozás, síelés?Akkor itt a megoldás: Tart velünk a világ 2. legnagyobb sírégiójába: a semmihez sem hasonlítható Portes du Soleil-be megfizethető áron!

A hangulat ilyen lesz:

Az alap koncepció, egy belátható létszámú, családias, közvetlen kapcsolatokon alapuló sítábor, ahol nagy figyelmet tudunk fordítani a résztvevőkre és a közösségépítésre.
A törzsvendégeinken kívül tárt karokkal várjuk az új résztvevőket, hogy ők is átérezhessék az Njoy feelinget.Idén is nagyfejtörést okozott nekünk a vírus, főként a tavalyi pocsék szezon után azonban most már sokkal jobbak a kilátások és védettségi igazolvánnyal már nem lehet probléma az utazás az unióban. Ezért úgy döntöttünk , hogy belevágunk az idei télbe, mert a síelés-snowboardozás most már nem maradhat el.
A fő szerelmünket, a téli sportokat és az Njoy zászlós hajóját nem engedjük. Reménykedünk benne, hogy jó döntést hoztunk, de ehhez a ti bátorságotok is kelleni fog. Ezt az időt kaptuk, rajtunk áll mit kezdünk vele.
Ezért az irodával és a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgoztunk egy speciális Covid 19 utazási feltételeket, amit úgy lehet egyszerűen összefoglalni, hogy vírus helyzet esetén (határzár, karantén, vagy a sípálya zárva tartása) akár egy héttel az utazás előtt is visszajár a befizetett összeg hozzávetőleg 90 százaléka. Így a pénzetek biztonságban lesz és legrosszabb esetben sem vész el. Szerintünk ilyen feltételek mellett bele lehet vágni az idei szezonba.


Időpont:

2021. 01. 28-02. 06.(utazási napokkal együtt)Ár:400 euro-tólAmi tartalmazza: 7 ÉJSZAKÁT 3 vagy 4 CSILLAGOS APARTMANBAN (PÁLYASZÁLLÁSSAL) + BUSZOS UTAZÁST + 6 NAPOS SÍBÉRLETET + PROGRAMOKAT
Amiért minket válassz!- Igényes, tágas, jól felszerelt 4 csillagos apartmanok, wellness részleggel- Az egész csapat egy helyen lesz elszállásolva!!!- 130 km pályarendszer van benne az alap árban, azonban +73 € ért meg lehet venni a kiegészítő bérletet is, amivel az egész 580 km-es pályarendszer bejárható!!-ÁTMEGYÜNK SVÁCBA IS!! ( ez a rész az alapbérlettel is elérhető) – 3 snowpark, freeride paradicsom, boardercross, funnycross- Éjszakai síelés- Njoy Chill & Grill- Njoy háziversenyek, slide, bigair, vetélkedő- Jó infrastruktúra, éttermek, supermarket, bárok.-Esti városnézés Avoriazban

Részletek:

Utazás: Lehetséges luxus busszal vagy egyénileg. Busz indulása 2020.01.28. (péntek) esti órákban.
Pontos helyszínt és időpontot később tesszük közzé. A buszos utazás kb. 15-16 óra hosszát vesz igénybe, 3-4 óránkénti pihenőkkel.Síterep és a helyszín bemutatása:
A Portes du Soleil (magyarul: “a Nap kapuja”, ejtsd: port di szoleil) Trois Vallées után a világ második legnagyobb összefüggő pályarendszere, alig kétórányira Genftől. A síterep a francia-svájci határon helyezkedik el, francia oldalon a leghíresebb település Avoriaz (ejtsd: Avoriá), amely Morzine felett fekszik, 1800 m-es magasságban. Avoriaz áttörést jelentett a modern településtervezésben, itt ugyanis nemcsak egymás mellé dobálták a hatalmas apartman házakat, hanem figyelmet fordítottak a kinézetre is, azaz igyekeztek megteremteni a természettel való összhangot. A település fával burkolt apartmanházainak formája például a környező hegycsúcsok csipkézetét próbálja idézni. Avoriaz autómentes terület, a közlekedés csilingelő lovasszánokkal vagy gyalogosan történik. Avoriaz a svájci részhez a legendás helyi siratófallal, a Mur de Chavanette nevű “barna” pályával kapcsolódik (hogy mire utal a barna szín, azt mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk, annyit elárulhatunk, hogy nem a hó színére, de minden szégyenkezés nélkül le lehet menni ülőlifttel is. A francia-svájci határon elterülő sírégióban 12 alpesi települést kötnek össze a felvonók és síbuszok, melyek közül 8 van Franciaországban, Morzine a legnagyobb. 
Chatel egy védett völgyben fekvő 
hagyományos stílusú, csendes kisvároska, esti sízési lehetőséggel a Lac de Vonnes pályán.Itt lesz a szállásunk! 
A síterep francia oldalán Morzine központi helyet foglal el, hátránya, hogy az alacsony fekvése miatt néha nincs elegendő hó a levezető pályákon, ami némi sorállást eredményez a kabinos felvonónál. A svájci oldal legnagyobb települése Champéry, ahol sok-sok szálloda található, ide azonban nem lehet lesíelni, csak kabinos lifttel lejönni. (Ha valaki Chaméryben jár, érdemes kipróbálni a curlinget, világszínvonalú curlingpálya található a faluban). A környéken minden tudásszinthez található megfelelő lejtő, a profik fekete pályák és rengeteg off-piste lehetőség közül választhatnak. Itt található például a terep leghosszabb fekete pályája, a 12 km hosszú La Croix des Combes, igaz, a szintkülönbsége mindössze 400 m. Avoriazt a snowboardosok Mekkájának is nevezik, mivel Európában itt karolták fel először a sportágat, ennek megfelelően 3 speciális snowpark várja a vállalkozó kedvű deszkásokat.


Szállásunk:

Grand Ermitage ****
Grand Lodge*** ( egy épület komplexum) Helyszín: Chatel Igényes szálláshely, jól felszerelt apartmanokkal, színvonalas berendezéssel. Az épület mindössze néhány éves. A szálláshoz wellness részleg is tartozik, benne: szabadtéri medence, pezsgőfürdő, szauna. A legközelebbi felvonó/sípálya távolsága: 600 m. A sífelvonóhoz ingyenes síbusszal lehet eljutni. Bevásárlási lehetőség a szállástól kb. 800 m. Központ, éttermek, szórakozóhelyek távolsága kb. 900 mApartman leírás: 
2 légteres 4 fős apartman (2p4) : 45m2
* Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* Egyéb (fürdőszoba/WC, hajszárító)3 légteres 6 fős apartman (3p6) : 51m2
* Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* Hálószoba (2 szimpla ágy vagy emeletes ágy)
* Egyéb (fürdőszoba/WC, hajszárító)4 légteres 8 fős apartman (4p8) : 70m2
* Nappali (kihúzható ágy, TV, balkon/terasz, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* 2 Hálószoba (2 szimpla ágy emeletes ágy)
* Egyéb (zuhanyzó, fürdőszoba, 2 külön WC, hajszárító)Konyha felszereltsége: főzőlap, mikro v. grillsütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógépGrand Lodge: 2 légteres 4 fős apartman (2p4) : 28m2
* Nappali (kihúzható ágy, étkező, konyhasarok)
* Hálószoba (franciaágy)
* Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
2 légteres 6 fős apartman + kabin (2p6k) : 37m2
* Nappali (kihúzható ágy, étkező, konyhasarok)
* Hálósarok (emeletes ágy)
* Hálószoba (franciaágy)
* Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
3 légteres 8 fős apartman + kabin (3p8k) : 51m2
* Nappali (kihúzható ágy, étkező, konyhasarok)
* Hálósarok (emeletes ágy)
* Hálószoba (franciaágy)
* Hálószoba (2 szimpla ágy)
* Egyéb (fürdőszoba, külön WC)
Konyha felszereltsége: főzőlap, mikrosütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, kenyérpirító, mosogatógépOktatás:
Létszámtól függően indítunk csoportos kezdő sí és snowboard oktatást, melynek ára 90 €


Programok:

– Skullcandy slide verseny
– Burton Big Air
– Njoy chinese downhill
– Vetélkedők
– Chill & Grill
– Városnézés
– ZáróbuliA programokat elegendő létszám esetén tudjuk minden esetben megtartani.- Együttműködő partnereink:- Store13
– Burton
– Skullcandy
-Monster Energy Drink
-Sauska
http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b /
Budapest egyik legnagyobb snowboard és freeski boltja, ahol mindent megtalálsz, ami fontos lehet a téli élményekhez!
>>>>Bónusz<<<<
MINDEN UTASUNK 10.000 ft. értékű kupont kap, a Store13 jóvoltából, amit sportfelszerelés (bakancs, kötés sí- snowboard) és technikai ruházat vásárlásakor tud beváltani a Store13 szakboltban.
Árak/Befizetés/Jelentkezés
Grand Ermitage 8 fős apartmanok esetén 420 € (egyéni utazás esetén 350 €)
Grand Ermitage 6 fős apartman esetén 420€ (egyéni utazás esetén 350€)
Grand Ermitage 4 fős apartman esetén: 450 euro (egyéni utazás esetén 380€)Grand Lodge 8 fős apartmanok esetén 400 € (egyéni utazás esetén 330 €)
Grand Lodge 6 fős apartman esetén 400€ (egyéni utazás esetén 330€)
Grand Lodge 4 fős apartman esetén: 420 euro (egyéni utazás esetén 350€)

7 ÉJSZAKA 4 **** APARTMAN (PÁLYASZÁLLÁS) + BUSZOS UTAZÁS + 6 NAPOS SÍBÉRLET + PROGRAMOK: 400 eurotól!
A 100 € előleg október 31.-ig. történő befizetése esetén normál ár érvényes, ezt követően plusz 30 euroval lesz drágább a tábor a készlet erejéig. 

Befizetés euróban.
Teljes összeg befizetési határideje: December 20. Helyszínen fizetendő: ifa (idegenforgalmi adó) hozzávetőleg 16,5€Befizetési lehetőségek:-Személyesen (megbeszélés alapján)
-Store 13 (http://www.store13.hu/ / Budapest Karolina u. 17/b)-Átutalásra is van lehetőség (Forintban, az aktuális eladási árfolyamon, + 1500 forintos tranzakciós díj mellett) Kérjük utalásnál írd bele a közleménybe a neved és a tábor nevét! Szamlaszam: 11773030-13437435Otp swift code: OTPVHUHB 
IBAN: HU74 1177 3030 1343 7435 0000 0000
Gaál Benedek
Otp Bank
NYEREMÉNYJÁTÉK:Szokásunkhoz híven, idén is lesz nyereményjáték. Osszátok meg az eseményt egy frappáns szöveggel, majd posztoljátok ki az eseménybe hogy megosztva. Így rész vesztek a sorsoláson és értékes BURTON ajándékokat nyerhettek!Sorsolás január 10. (péntek)
Terjedjen az ige!FONTOS: IDÉN EXTRA LIMITÁLTAK A HELYEK! CSAK 50 FŐ, EZÉRT HA TETSZETT TAVALY VAGY CSAK MOST LÁTTAD MEG NE NAGYON HABOZZ!
Az utaztatást a Travellines utazási iroda bonyolítja, a programokat az Njoy service szervezi.Programokban a változtatás jogát fenntartjuk.Jelentkezés:
E-mail:
njoyservice@gmail.com
Telefon:
Gaál Benedek:
Tel.: +36 30/ 556 87 95
Várunk szerettel:
Njoy crew
Ne feledjétek: Az életed nem maradhat el. 
Collect moments not things