fbpx

Ride and Fun Weekends S4 E1

Kedves Njoyos Barátaink!
A tavalyi Ride and Fun hétvége sikerén felbuzdulva, idén új évaddal jelentkezünk nektek. A nyári lendületet továbbvíve, megőrizve a wakeboard táborok feelingjét, csodálatos hegyi környezetben tálalva hozzuk el számotokra a legcsodálatosabb boardsport és persze a síelés örömeit!
A jelen kivételes helyzet miatt, speciális covid utazási szerződést kínálunk, aminek lényege, hogy ha a kialakult helyzet miatt nem tudnánk menni, akkor is csak a 10%-ot kockáztatsz a befizetett összegből. Ergo 14€ kérünk regisztrációs,szervezési díjként, a többi az utolsó pillanatig visszajár. 
Tehát a befizetett összeged nagyon nagy része biztonságban van! 
Úgy hisszük, hogy karácsonyra már lemegy ez a nyavalya és ne feledjétek az életetek nem maradhat el! 

Az első bemelegítő, azaz besíző hétvége helyszíne ismét a jó öreg Donovaly lesz:) Ha már neked is egy picit eleged lett ebből a gyönyörű szép őszi-nyári időből és már nézegeted a naptárat, hogy mikor esik le már az első hó a környező országokban, vagy éppen már visszafelé számolsz az Njoy La Familia campre, akkor ezt az eseményt neked találták ki.

A terv a következő lenne:

December 18. pénteken indulnánk, ki-ki ahogy érzi a lelkesebbek akár még pénteken is csúszhatnak, a lényeg hogy mindenki érjen ki estére.
Két éjszaka szállást és két nap csúszást terveztünk. Péntek este egy kis elő-bulival, szombaton meg akár éjszakai síeléssel és egy gastro különlegességgel megspékelve a hétvégét: Gin Tonic est! A buli utána garantálva lesz.A csúszás utáni programokra idén mèg nagyobb hangsúlyt fektetnénk. Tavaly nagyot jöttek a közös társasozások, bulizások. Ezt idén is szeretnénk megtartani, sőt idén egy különleges gastro élménnyel is készülünk nektek.

IDŐPONT: Dec. 18-20
HELYSZÍN: Donovaly 

Ár: 135 euro 
Oktober: 15.- után: 155€Az ár tartalmazza: szállás két éjszakára nagyon igényes luxy négy csillagos panorámás apartmanokban,ott ahol tavaly is voltunk. Idegenforgalmi adót, gin tonic est álá Njoy, csapatépitő programokat és két napi síbérletet.
Utazás: egyénileg, de majd segítünk összeverbuválni a kocsikat.
Befizetés: személyesen euróban a szervezőknél vagy a store13-ban vagy utalással.

Támogatóink: Monster, store13, Skullcandy, Sauska

Utalásra forintban az aznapi euró eladási árfolyamon + 1500ft tranzakciósd költség mellett van lehetőség. Tervezett létszám: mindössze: 20fő 
Ezért érdemes minél előbb jelentkezni, mert ez hamar betelik:)

Hurrá Telelünk!

Jelentkezés